Nearshore Diensten

Aanpak van echte uitdaginden

Lissabon Nearshore zorgt voor een open en samenwerkende omgeving, waardoor de grenzen van technologie naar nieuwe grenzen worden geduwd.

Nearshore Services
Photo: Carolin Grondin

Aanpak van echte uitdaginden

Bij Lisbon Nearshore zijn we enthousiast om de beste nearshore en personeelsdiensten te leveren om uw zaken te helpen hun doelen te bereiken. Werken bij ons is verwant aan het uitbreiden van uw in-house team, de perfecte combinatie van onshore en nearshore teams, maar minder duur en flexibeler.

Een authentieke verbinding, in dezelfde tijdzone, kunt u een pragmatische, iteratieve, flexibele aanpak van uw projecten verwachten zonder dat u wereldwijde tijdzone of culturele uitdagingen ervaart, met hoge kwaliteit resultaten. Ons Nearshore team wordt gewijd aan uw project voor een overeengekomen tijdschema, naast uw specifieke vereisten, en kan worden gemengd met technische coördinatie, oplossingsarchitectuur en projectmanagement.

Wij bieden wereldwijde ontwikkelingsmogelijkheden die kunnen worden toegepast op de helft (of lager) van de kosten van Centraal-Europa, hoog niveau van Engelstalige vaardigheden, moderne telecommunicatie-infrastructuur, fiscale prikkels en een gunstige bedrijfsomgeving.