Over ons

Getting to know the Lisbon Nearshore

Over ons

Over ons

Lisbon Nearshore is een onafhankelijk eigendom van een human-centric technologie en digitaal bedrijf. Wij combineren Nearshore Development en IT Staffing Services, aangepast aan de behoeften van uw bedrijf, om klanten te helpen over de grenzen te denken, waarbij hun teams zowel in ons land als in de nabijheid van Lissabon, Portugal, worden geclusterd.

Wij geloven in gepassioneerde en getalenteerde ontwikkelaars en ingenieurs en in een flexibele en flexibele benadering van het werk. Het maakt niet uit de uitdaging, we streven naar uitmuntendheid!

Hoe werken we

Hoe werken we

We zien onze klanten als partners in een simpel, iteratief proces. Klanten worden lid van het team om ons te helpen hun zaken echt te begrijpen in een eerlijke samenwerking, waarbij de juiste mensen op de juiste plaats worden aangepast met de juiste vaardigheden om de behoefte aan diepgaande technologische competenties, kwaliteit en kosteneffectiviteit in evenwicht te brengen.

Met ons nabijgelegen competentiecentrum in dezelfde tijdzone kunt u op dezelfde dag in-persoon vergaderingen of  onferentiegesprekken hebben, op een flexibele en effectieve manier om met uw team te communiceren, problemen op te lossen, plannen op te stellen en feedback te verzamelen. Dit elimineert de noodzaak voor veel internationale vluchten- en reiskosten en maakt het ons personeel en klanten in staat om nauwere werkrelaties op te bouwen
in real-time.

 

Meet the team

—-> INSERIR AQUI TEXTO DE INTRODUÇÃO À EQUIPA