NEARSHORE SERVICES
Aanpak van echte uitdagingen
OVER ONS
Lisbon Nearshore is een onafhankelijk eigendom van een human-centric technologie en digitaal bedrijf. Wij combineren Nearshore Development en IT Staffing Services, aangepast aan de behoeften van uw bedrijf, om klanten te helpen over de grenzen te denken, waarbij hun teams zowel in ons land als in de nabijheid van Lissabon, Portugal, worden geclusterd.

Wij geloven in gepassioneerde en getalenteerde ontwikkelaars en ingenieurs en in een flexibele en flexibele benadering van het werk. Het maakt niet uit de uitdaging, we streven naar uitmuntendheid!
HOE WERKEN WE
We zien onze klanten als partners in een simpel, iteratief proces. Klanten worden lid van het team om ons te helpen hun zaken echt te begrijpen in een eerlijke samenwerking, waarbij de juiste mensen op de juiste plaats worden aangepast met de juiste vaardigheden om de behoefte aan diepgaande technologische competenties, kwaliteit en kosteneffectiviteit in evenwicht te brengen.
Met ons nabijgelegen competentiecentrum in dezelfde tijdzone kunt u op dezelfde dag in-persoon vergaderingen of conferentiegesprekken hebben, op een flexibele en effectieve manier om met uw team te communiceren, problemen op te lossen, plannen op te stellen en feedback te verzamelen. Dit elimineert de noodzaak voor veel internationale vluchten- en reiskosten en maakt het ons personeel en klanten in staat om nauwere werkrelaties op te bouwen in real-time.
AANPAK VAN ECHTE UITDAGINGEN
Bij Lisbon Nearshore zijn we enthousiast om de beste nearshore en personeelsdiensten te leveren om uw zaken te helpen hun doelen te bereiken. Werken bij ons is verwant aan het uitbreiden van uw in-house team, de perfecte combinatie van onshore en nearshore teams, maar minder duur en flexibeler.

Een authentieke verbinding, in dezelfde tijdzone, kunt u een pragmatische, iteratieve, flexibele aanpak van uw projecten verwachten zonder dat u wereldwijde tijdzone of culturele uitdagingen ervaart, met hoge kwaliteit resultaten. Ons Nearshore team wordt gewijd aan uw project voor een overeengekomen tijdschema, naast uw specifieke vereisten, en kan worden gemengd met technische coördinatie, oplossingsarchitectuur en projectmanagement.

Wij bieden wereldwijde ontwikkelingsmogelijkheden die kunnen worden toegepast op de helft (of lager) van de kosten van Centraal-Europa, hoog niveau van Engelstalige vaardigheden, moderne telecommunicatie-infrastructuur, fiscale prikkels en een gunstige bedrijfsomgeving.
Lissabon Nearshore zorgt voor een open en samenwerkende omgeving, waardoor de grenzen van technologie naar nieuwe grenzen worden geduwd.